Jago najefikasniji, Kaboklo blizu dabl-dabla, Brazil na +66

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 10:17

Jago najefikasniji, Kaboklo blizu dabl-dabla, Brazil na +66

Košarkaška reprezentacija Brazila na spektakularan način je započela kvalifikacije za plasman na prvenstvo Amerike.

"Karioke" su u prvom meču kvalifikacija na svom terenu slavili protiv Paragvaja sa čak 108:43.

U ovoj jednoj od najubedljivijih pobeda u istoriji brazilske reprezentacije svoj doprinos su dali i košarkaši Partizana i Crvene zvezde, Bruno Kaboklo i Jago Dos Santos.

Plej crveno-belih je bio najefikasniji u svom timu sa 22 poena i pet skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 25 minuta koliko je proveo na parketu u utakmici koja se igrala u prestonici Brazila.

Centar Bruno Kaboklo je bio na pragu dabl-dabl učinka. Košarkaš Partizana je ubacio 12 poena uz devet skokova i četiri asistencije.

Brazilci su sem Paragvaja u grupi sa Urugvajom i Panamom, a sledeću meč će im biti opet protiv Paragvaja, samo će se taj meč sada igrati u Asunsionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.