Jagma za Argentincem, Pep i Zidan favoriti! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2020, 23:00

Jagma za Argentincem, Pep i Zidan favoriti! (video)

Defanzivno rešenje iz snova.

Mančester Siti nastavlja da traži štopera za narednu sezonu. Ova sezona je za "građana" bila blago rečena turbulentna što se tiče zadnje linije, povrede su dosta naškodile defanzivnom bilansu još uvek važećem šampionu Premijer lige.

Gvardiola bi rešenje mogao naći u Argentini, ali istog igrača prate i čelnici Real Madrida.

Radi se o dvadesettrogodišnjem štoper River Plejta, Lukasu Martinezu.

Kalčomerkato >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << piše da Argentinac ima otpusnu klauzulu od 22 miliona evra, ako se uplati ovaj iznos trener Galjardo se ne pita ništa.

Pored rivala iz ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, za mladog defanzivca se navodno interesuju još Inter, Ajaks, Borusija Dortmund i Real Betis, ali dvojac Siti-Real ima prednost.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.