Jaffa iznenadila srpskog skijaša! (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Feb.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jaffa" iznenadila srpskog skijaša! (FOTO)

Neobično iznenađenje za najboljeg srpskog skijaša Marka Vukićevića nakon Svetskog kupa u Banskom.

Foto: Promo/Jaffa

Najbolji srpski skijaš Marko Vukićević, takmičio se proteklog vikenda na trkama (alpska kombinacija i superveleslalom) u okviru Svetskog kupa u Banskom.

Po završetku trka, srpskog reprezentativca u alpskom skijanju je dočekalo neobično iznenađenje. Predstavnici kompanije "Jaffa" iz Crvenke iznenadili su najboljeg sprskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << skijaša poklonom velike replike omiljenog "Jaffa" slatkiša.

Srpski reprezentativac poznat i po nadimku "Snežni vuk" prigrlio je omiljeni slatkiš koji mu već nekoliko meseci daje vetar u leđa i pruža podršku na svim stazama na kojima se takmiči u okviru Svetskog kupa.

"Poznato je koliko je važna svaka trka koju vozim u okviru Svetskog kupa, a kada vas na ovako velikom takmičenju dočeka iznenađenje poput ovog koje mi je "Jaffa" priredila, jasno vam je da uvek imate podršku i tim koji veruje u ono što radim. Saradnja sa Jaffom dala mi je novu inspiraciju i podstrek da pred svaku trku dam 110 odsto sebe, tako da ću u tom stilu i nastaviti takmičenje," rekao je Marko polaskan iznenađenjem koje mu je priredila "Jaffa".

Jedan od najperspektivnijih srpskih sportista, potpisao je sponzorski ugovor sa jednim od omiljenih domaćih brendova kompanijom "Jaffa" iz Crvenke, krajem prošle godine. Predstavnici "Jaffe" tada su izjavili da ovim partnerstvom žele da pokažu zalaganje za zdrav život i "pruže podršku mladim sportistima koji predstavljaju najbolje ambasadore naše zemlje u svetu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.