JUVENTUS STVARA MOĆAN TIM: Vraća se Pogba, uskoro stiže i Argentinac

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 09:06

JUVENTUS STVARA MOĆAN TIM: Vraća se Pogba, uskoro stiže i Argentinac

Dolazi kao slobodan agent.

Posle šest godina Pol Pogba napušta Mančester junajtedi vraća se na mesto zločina. Francuski as ponovo će da obuče crno-beli dres Juventusa koji je nosio od 2012. do 2016. Otišao je na Old Traford za 105 miliona dolara, a vraća se u Torino+ kao slobodan agent, potpuno besplatno.

Kako še italijanska Gazeta, konačno je pronađeno rešenje, tako da će Pogba napustiti Mančester junajted i od Juventusa dobiti 10 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra, plus bogate bonusi i ugovor na tri godine.

Juventus took Paul Pogba from Manchester United for $0, sold to Man United for $105 mil then back for free!!

That’s some incredible business by Juventus 🔥🔥 pic.twitter.com/isMOXgozoZ

— Jerry Mancini (@jmancini8) May 21, 2022

Dugo je trajala saga oko njegovog ugovora. I dok su ga u Junajtedu optuživali da mentalno nije napustio Staru damu iz Torina, on je odbio ponudu Crvenih đavola o produžetku ugovora.

Imao je i dogovor sa gradskim rivalom, Sitijem, ali je odustao, iz poštovanja prema ekipi sa Old Traforda.

Pominjao se i Pari Sen Žermen, ali je zapravo sve vreme ogromna bila njegova želja da se vrati među crno-bele.

Kako piši italijanski mediji, on nije jedini slobodni agent koji će pojačati Juventus, a nadomak jednogodišnjeg ugovora je i Anhel Di Marija upravo iz PSŽ-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.