JUVENTUS SPREMIO PONUDU LACIJU: Poražavajuća suma za Sergeja Milinković-Savića, on vredi mnogo više

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 20:13

JUVENTUS SPREMIO PONUDU LACIJU: Poražavajuća suma za Sergeja Milinković-Savića, on vredi mnogo više

“Stara dama” želi srpskog vezistu.

Rukovodstvo Juventusa spremno je da ponudi 25 miliona evra Laciju za srpskog fudbalskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, prenosi Kalčomerkato.

Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito je više puta tražio 100 miliona evra za srpskog reprezentativca. Međutim, italijanski mediji navode da je srpskom fudbaleru cena pala posle Svetskog prvenstva u Kataru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je, navodno, spreman da nastavi karijeru u Juventusu, koji je u kontaktu sa menadžerom srpskog fudbalera Matejom Kežmanom. Torinski klub je spreman da ponudi Laciju samo 25 miliona evra za Milinković-Savića, koji će u julu ući u poslednju godinu ugovora sa rimskim klubom.

On bi na kraju naredne sezone mogao da napusti Lacio bez obeštećenja zbog čega Lotito planira da ga proda već u letnjem prelaznom roku, ali samo pod uslovom da dobije pravu ponudu.

Milinković-Savić je u Lacio stigao pre osam godina iz Genka. Srpski vezista je ove sezone odigrao 42 meča za Lacio u svim takmičenjima i postigao je osam golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.