JUVE SUSPENDOVAO POGBU: Zabranjen mu pristup treninzima, umesto miliona primaće siću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 12:23

JUVE SUSPENDOVAO POGBU: Zabranjen mu pristup treninzima, umesto miliona primaće siću

Francuz pao i na drugom doping testu.

Francuskom fudbaleru Polu Pogbi čelnici Juventusa zabranili su da trenira sa ostatkom ekipe i suspendovali mu gotovo kompletnu platu, objavio je danas prestižni sportski dnevnik "Lekip".

Pogba (30) je pre nekoliko dana pao i na drugom doping testu, zbog čega se pretpostavlja da će dobiti dugoročnu suspenziju iz fudbala, od dve ili tri godine, koja bi praktično značila da će Francuz okončati profesionalnu karijeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako piše "Lekip", čelnici Juventusa su zbog toga odlučili da Pogbu odstrane iz tima i zabrane mu pristup trening centru, kao i da ima bilo kakav kontakt sa ljudima koji rade u klubu.

Plata mu je "zaleđena" do daljnjeg, biće mu isplaćeno samo 42.500 evra od osam miliona koliko mu iznosi godišnja plata. Klub će, kako zaključuje "Lekip", narednih dana pokušati da raskine ugovor sa Pogbom, koji važi do juna 2026. godine.

U Juventusu veruju da će moći da raskinu ugovor sa Francuzom bez obaveza da mu isplate preostalu garantovanu zaradu jer veruju da je dopingovanjem naneo nesagledivu štetu klubu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.