JUVE MALO JAČI OD KISELE VODE: Još jedna tuga od rezultata, pali i u Bergamu - posle dve decenije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 17:37

JUVE MALO JAČI OD KISELE VODE: Još jedna tuga od rezultata, pali i u Bergamu - posle dve decenije (VIDEO)

Poverenja u Pirla više nema ni u naznakama.

U derbiju 31. kola Serije A Atalanta je na svom terenu pobedila Juventus 1:0 i tako najverovatnije ostavila četu Andree Pirla bez Skudeta, prvi put posle 10 godina.

Odavno je u Torinu jasno da će teško nastaviti trofejan niz koji je trajao punih devet godina, pošto je Inter ozbiljno odmakao. Ali poraz u Bergamu od direktnog konkurenta za mesto u Ligi šampiona mogao bi opasno da upropasti sezonu.

A ako do toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođe pamtiće se 87. minut kada je Malinovski zatresao mrežu torinskog giganta i doneo tri boda Atalanti. Ovim je Boginja preskočila Juventus na tabeli i sada je treća sa 64 boda, dva više od Juventusa, koji je na samo tri boda od petoplasirano Napolija. Milan je drugi sa 66 bodova, tako da je borba za Ligu šampiona izuzetno interesantna. Inter Juventusu beži čak 12 bodova uz utakmicu manje.

Domaćin je tako stigao do prve pobede protiv Juventusa nakon dve decenije, a pobeda je utoliko slađa pošto je timu iz Bergama omogućila da pobegnu Juventusu dva boda i spuste ga na četvrtu poziciju.

Pobeda u El Klasiku, plasmanu polufinale Lige šampiona… Realu je baš krenulo, a kako ima samo bod manje od Atletika, nameračio se i na titulu. Večeras (21.00) gostuje Hetafeu i samo pobeda dolazi u obzir, a kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Veoma uzbudljivo bilo je u Rimu gde se igrao „Inzagiboul“ ili susret timova koje vode braća Inzagi. Lacio je na kraju pobedio Benevento 5:3, mada je do šestog minuta nadoknade bilo 4:3. Pretodno je Lacio autogolom Depaolija, golom Imobilea na asistenciju Sergeja Milinković-Savića i golom Koree iz penala došao do 3:0 posle samo 36 minuta igre. Sau je u 45. minutu smanjio na 3:1, a na 4:1 već u 48. minutu povisio je novim autogolom Montipo. U 55. minutu Imobile je promašio penal i od tada kreće sunovrat domaćina.

Benevento je postigao dva gola preko Viole i Glika, a pogodak Lapadule je između ta dva poništen zbog VAR i u završnicu se ušlo rezultatom 4:3. Ipak, na kraju je Imobile postgao gol za konačnih 5:3. Lacio je i dalje u konkurenciji za Ligu šampiona pošto je šesti sa 58 bodova, dok je Benevento 16. sa 30, pet više od Kaljarija prvog u zoni ispadanja.

Bolonja našeg Siniše Mihajlovića bila je uspešna protiv Specije i slavila 4:1.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.