JUTJUBER PREBIO VASA: Bakočević PORAŽEN u Rusiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 11:24

JUTJUBER PREBIO VASA: Bakočević PORAŽEN u Rusiji (VIDEO)

Preporučivao da se ljudi klade na njegovog protivnika.

Crnogorski borac Vaso Bakočević, poznatiji kao "Psiho", poražen je u bokserskom meču u četiri runde u Rusiji od domaćeg jutjubera Svetoslava Kovalenka.

Rus je već u prvoj rundi bacio Bakočevića na pod i već tda je bilo jasno da će Vaso teško do trijumfa.

Jutjuber je postao poznat upravo zahvaljujući snimcima gde pokušava da objasni drugima kako bi trebalo da boksuju, pa ga mnogi ne smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << amaterom.

A post shared by Vaso "Psycho" Bakocevic (@vaso_psycho)

- Poraz sudijskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar meč. Mene i Tajrona Vudlija treba razapeti i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali samo da bude šlag na tortu. Ovako bodovi – pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim "izuvanje" u komentarima - napisao je Vaso na Instagramu te na sebe postavio prikladnu animaciju klovna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.