JURI DVE MEDALJE: Poznati termini Novakovih mečeva u četvrtfinalu Olimpijskih igara

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 16:46

JURI DVE MEDALJE: Poznati termini Novakovih mečeva u četvrtfinalu Olimpijskih igara

Veliki adut Srbije.

Novak Đoković će igrati u četvrtfinalu singla na Olimpijskim igrama u Tokiju, a rival će mu biti Japanac Kei Nišikori.

Doživela je Zvezda vrlo neprijatan poraz prošle nedelje u Kazahstanu, i večeras (20.30) na Marakani mora da juri minus od 1:2 kako bi nastavila put ka Ligi šampiona. Kvota na keca je 1,45, a na to da će Zvezda dati bar dva gola (tim1 2+) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Kairat.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč je zakazan za četvrtak u 9.30 časova po srednjeevropskom vremenu. Srpski as mora da bude oprezan, iako je dobio 16 od 18 međusobnih duela sa 69. teniserom sa ATP liste. Nišikori je dobio Đokovića u polufinalu US opena 2014. godine upravo na podlozi na kakvoj se igra i olimpijski turnir u Tokiju, a zanimljivo je da je Novak bio bolji u 14 poslednjih međusobnih okršaja.

Đoković će posle duela sa Nišikorijem na teren i u miks dublu sa Ninom Stojanović. Srpski par igraće u četvrtfinalu protiv nemačkog dubla Laura Zigmund/Kevin Kravic.

Nina i Novak zatvoriće teniski program za četvrtak od 12.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgelda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.