JUNAK MEČA ODAO POČAST BEOGRAĐANIMA: Zvezda nam je stvorila velike probleme

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 00:01

JUNAK MEČA ODAO POČAST BEOGRAĐANIMA: Zvezda nam je stvorila velike probleme

Meč sedmog kola.

Barselona je pobedila Zvezdu 86:81 u meču sedmog kola Evrolige , ali se dobro su se pomučili Katalonci da ostvari šestu pobedu ove sezone u Evroligi.

Dobra utakmica crveno-beliha zbog loših rešenja u napadu pred kraj meča, ali i odličnog Džabarija Parkera, nisu doneli Zvezdi treći trijumf u sezoni

- Zvezda nam je stvorila velike probleme, dobro su utrenirani, organizovani, napali su sve naše slabosti. Zahvalan sam mojim saigračima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na strpljenju i da je ovo bila timska pobeba pre svega -  rekao je Parker, koji je uz Tomaša Satoranskog i Luku Mitrovića imao indeks 19 i može se reći da su to tri najbolja igrača na meču.

EVROLIGA, 7. KOLO

Četvrtak

Olimpijakos - Baskonija 74:75

Efes - Žalgiris 86:82 (pp)

Makabi - Bajern 93:90

Olimpija Milano - Valensija 83:52

Partizan - Fenerbahče 85:84

Real Madrid - Virtus 100:74

Petak

Alba - Panatinaikos 99:85

Barselona - Crvena zvezda 86:81

Monako - Asvel 77:68

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.