JUNAK 25. KOLA SUPERLIGE: Andrija Majdevac (FK Napredak)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 15:24

JUNAK 25. KOLA SUPERLIGE: Andrija Majdevac (FK Napredak)

Vreme će pokazati da li će njegov pogodak u Humskoj biti odlučujući u šampionskoj trci.
Odigrano je i 25. kolo Superlige Srbije i kako dani prolaze sve smo bliži samom finišu ovosezonske trke za bodove. U kolu za nama, gledaoci su na stadionima širom Srbije mogli da uživaju u dobrim utakmicama, a ni na jednom od mečeva mreže nisu ostale mirne.
Ipak, utakmica koja je definitivno obeležila kolo za nama je susret Partizana i Napretka na stadionu u Humskoj. I ako su crno-beli na papiru bili izraziti favoriti, Napredak je uspeo da napravi iznenađenje i da iz Beograda odnese sva tri boda. Junak tima iz Kruševca i junak 25. kola je očekivano, strelac jedinog gola na meču u Humskoj Andrija Majdevac. On je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.