JUNAJTED KUP: Olga Danilović pružila žestok otpor Vondrušovoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 09:24

JUNAJTED KUP: Olga Danilović pružila žestok otpor Vondrušovoj

Češka povela sa 1:0.

Najbolja srpska teniserka, Olga Danilović, poražena je u tri seta 1:6, 6:3, 3:6 od Markete Vondrušove. Meč odigran u Pertu u okviru susreta Srbije i Češke na Junajted kupu trajao je dva sata.

Viđen je veliki broj brejkova, a Olga je uspela da se vrati u meč i osvoji drugi set protiv sedme teniserke sveta i aktuelne šampionke Vimbldona.

Vondrušova je krenula furiozno i prvi set uz samo jedan izgubljen gem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobila za 35 minuta igre.

Olga Danilović je zaigrala mnogo bolje u drugom setu, podsetila na najbolje dane i uspela da izjedanči.

Posle razmenjenih brejkova na startu trećeg seta, usledila je serija Markete Vondrušove od četiri uzastopna gema za vođstvo od 5:1 posle čega je rutinski privela meč kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.