JSL - Vojvodina vs Partizan (UŽIVO) (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL - Vojvodina vs Partizan (UŽIVO) (video)

Derbi 26. kola Jelen Superlige igra se na novosadskom ''Karađorđu'', Partizan i danas juri povratak na ''plus 5'' u odnosu na Crvenu zveztdu, u borbi za titulu.

Utakmica počinje u 19 časova, ovo su sastavi ekipa.

Vojvodina: Žakula, Vasilić, Ivanić, Pekarić, Rogač, Luković, Gaćinović, Nastić, Sekulić, Ćurko, Babić.

Klupa: Milinković Savić, Novaković, Makarić, Karanov, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Asani, Stojanović, Radović. Trener: Zlatomir Zagorčić.

Partizan:
Živković Živko, Bandalovski, Volkov, Balažic, Ilić Branko, Drinčić, Babović, Brašanac, Živković Andrija, Ilić Saša, Šaponjić.

Klupa: Lukač, Ćirković, Petrović Nemanja, Ninković, Grbić, Marković, Kojić. Trener: Zoran Milinković
.

PRVO POLUVREME

Utakmica je počela, Partizan u ovom trenutku ima samo dva boda više od Zvezde, s obzirom na današnju pobedu crveno-belih protiv Rada od 2-0.

Prva prilika za Vojvodinu viđena je već u četvrtom minutu meča, Gaćinović je proigrao Ivanića, čiji udarac brani Živković, ali tu se pritisak ''Lala'' nije završio. Usledila je nova akcija, Ivanić je izblokiran, Gaćinović je utrčao ispred Živkovića, ali golman partizana ponovo izlazi kao pobednik!

Vojvodina mnogo opasnija, domkaći nastagvljaju sa napadima, Ivanić ponovo preti u osmom minutu, ali Balažic iz dva pokušaja nekako uspeva da ga zaustavi na ivici kaznenog prostora Partizana.

Nešto kasnije, preti i Partizan, ali je akcija zaustavljena zbog ofsajda, da bi u 20. minutu Vojvodina stvorila novu stopostotnu priliku. I ponovo su Ivanić i Gaćinović u glavnim ulogama u domaćem timu, ali i ovog puta kao pobednik izlazi sve bolji golman Partizana Živko Živković!

U 26. minutu mogao je Ivan Šaponjić da kazni sve ove promašaje domaćeg tima. Babović ga je sjajno uposlio sa centra igrališta, Šaponjić je krenuo u kontru, ali se spetljao i iskosa sa desne strane je na kraju poslao loptu pored gola.

Partizan se konačno budi, u 32. minutu lepa akcija Andrije Živkovića i Šaponjića, napadač Partizana je poslao loptu u peterac, a tamo jedan od igrača vojvodine izbija loptu u korner.

Ali, nije se dugo čekalo na vođstvo Partizana - strelac je Vladimir Volkov u 37. minutu, 1-0 za Partizan!

Slobodan udarac je najpre iznudio kapiten Saša Ilić, na levoj strani terena, na četrdesetak metara od gola domaćih. Nikola Drinčić je odlično centrirao, a Vladimir Volkov udarcem glavom savladao iskusnog Žakulu!

Gol možete da vidite OVDE.

Nekoliko minuta kasnije, situacija o kojoj će posle večerašnjeg meča sigurno biti dosta priče. Opasan prodor Gaćinovića, koji je ušao u kazneni prostor, na njega startuje Balažic klizećim startom, kapiten Vojvodine je pao, ali se sudija Dejan Dimitrijević nije oglasio. Utisak je da je Vojvodina oštećena za penal u ovoj situaciji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.