JOVIĆU ODZVONILO: Real dovodi napadača za 100 miliona evra, pride daje Iska ili Krosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 12:20

JOVIĆU ODZVONILO: Real dovodi napadača za 100 miliona evra, pride daje Iska ili Krosa

Sprema se mega transfer.

Tek što je otišao Mauricio Sari, Juventus se suočava sa ponudom koja je i više nego ozbiljna. Kristijano Ronaldo je najavio odlazak o čemu više možete da pročitate OVDE.

 Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

Kako prenosi „Sport Mediaset“ „kraljevski klub“ ponudio je „Staroj dami“ 100 miliona evra i jednog igrača, Krosa ili Iska za Paula Dibalu.

Više nego ozbiljna ponuda koja uključuje oba igrača po ukusu Pirla.

Ostaje da vidimo da li će je čelnici Juventusa prihvatiti.

El Real Madrid vuelve a la carga a por Paulo Dybala. Isco o Kroos podrían entrar en la operación (vía @Sport_Mediaset) https://t.co/ee9QjWL4Uw

— ElDesmarque Real Madrid (@DMQRealMadrid) August 10, 2020

Dibala je prešao iz Palerma u Juventus u leto 2015. godine za 40 miliona evra. Od tada je u dresu aktuelnog devetostrukog uzastopnog prvaka Italije odigrao 228 utakmica, postigao 95 golova i upisao 38 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.