JOVIĆEVO ISKLJUČENJE POGURALO MILAN: Ipak, nisu uspeli da dođu do povoljnog rezultata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 00:00

JOVIĆEVO ISKLJUČENJE POGURALO MILAN: Ipak, nisu uspeli da dođu do povoljnog rezultata (VIDEO)

Duel 25. kola.

Fudbaleri Monce su slavili sa 4:2 protiv Milana u meču 25. kola Serije A. Na poluvremnu su imali veliko vođstvo od 2:0 (strelci Mateo Pesina iz penala u 45. i Dani Mota u šestom minutu nadokande), ali su teškom mukom došli do celog plena, ali im je u tome pomalo pomogao i Srbin Luka Jović,

Igrao se 52. minut, kada je Jović naseo na provokaciju protivničkog fudbalera, i odreagovao grubo, prilikom čega je protivničkog fudbalera zakačio rukama po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << licu.

Arbitar je prvo pokazao Srbinu žuti karton, ali je nakon konsultacije i gledanja VAR-a, preinačio odluku i pokazao Joviću direktan crveni karton.

Luka Jovic once he gets an (earned) opportunity to start: pic.twitter.com/pb1Tg1p9D9

— Complaxes (@Complaxes) February 18, 2024

Tada je bilo 2:0 za domaće. Zatim je Olivije Žiru smanjio u 65. minutu, a Kristijan Pulišić je u 88. doneo izjednačenje.

Ipak, Monca je preko Voren Bonda u 93. na asistenciju Danijela Maldinija, sina legende Milana Paola, došla do novog vođstva, a Lorenco Kolumbo je u petom minutu nadoknade postavio konačan rezultat.

Kada bi se odbila zaustavna vremena Milan bi imao sjajn rezultat, ali u fudbalu se igra dok sudija ne kaže daje kraj.

Serija A, 25. kolo:

Petak:

Torino – Leće 2:0 (0:0)

Inter – Salernitana 3:0 (3:0)

Subota:

Napoli – Đenova 1:1 (0:0)

Verona – Juventus 2:2 (1:1)

Atalanta – Sasuolo 3:0 (1:0)

Nedelja:

Lacio – Bolonja 1:2 (1:1)

Empoli – Fiorentina 1:1 (0:1)

Udineze – Kaljari 1:1 (1:1)

Frozinone – Roma 0:3 (0:)

Monca – Milan 3:2 (2:0)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.