JOVETIĆ U ELITI

Izvor: Kurir, 29.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVETIĆ U ELITI

Engleski tabloid San svrstao fudbalera Partizana među 20 najperspektivnijih fudbalera Evrope

Napadač Partizana Stevan Jovetić našao se među 20 fudbalera na koje treba obratiti pažnju u 2008. godini! Prema pisanju engleskog tabloida San, 18-godišnji Crnogorac i supertalentovani fudbaler Barselone srpskog porekla Bojan Krkić su igrači koji bi trebalo da svojim igrama zalude fudbalske navijače širom sveta u predstojećoj godini.

Britanski novinari vide Jovetića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao potencijalno pojačanje Mančester junajteda za koga je šampion Engleske spreman da iskešira 10 miliona evra obeštećenja. Takođe, menadžer „crvenih đavola“ Aleks Ferguson, kao i javnost na Ostrvu, oduševljeni su Jovetićevom kreativnošću i „smrtonosnom preciznošću“ pred golom protivnika. Fudbaler jesenjeg šampiona Srbije je ove sezone u Meridian Superligi postigao 11 pogodaka, postao kapiten mlade selekcije Crne Gore i debitovao za A tim najbolje selekcije naše susedne države, pa su Britanci ubeđeni da će u predstojećoj godini Jovetić doživeti pravi bum.

Već dokazani vezni fudbaler Barselone Bojan Krkić prevazišao je poređenja s možda najvećim talentom u svetu fudbala Lionelom Mesijem. Krkić je u septembru postao najmlađi igrač u prvom timu u istoriji katalonskog kluba, a mesec dana kasnije postigao i pogodak u meču Primere protiv Viljareala, čime je postao i najmlađi strelac od osnivanja Barselone. Za ovog fudbalera srpskog porekla gazda Čelsija Roman Abramovič spreman je da da astronomsko obeštećenje od 60 miliona evra, ali i ako se to ne dogodi, Krkić će u 2008. godini svakako ostaviti veliki trag na svetskoj fudbalskoj sceni.   [ antrfile ]

20 PAKLENIH KLINACA

Jovetić i Krkić našli su se u društvu napadača Atletika Serhija Agera i veznog fudbalera Boke juniors Banege. Pored ove četvorke na Sanovom spisku potencijalnih bombi u 2008. godini su još i napadač Liona Karim Benezma, štoper Bajerna Breno i njegov saigrač Toni Kros, Karlos Vela, Teo Volkot i Denilson iz Arsenala, Aleksandre Pato, centarfor Milana, Šalkeovo čudo Ivan Rakitić, kao i još osmorica fudbalera mlađih od 20 godina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.