JOVETIĆ NE IDE U FIORENTINU

Izvor: Kurir, 17.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVETIĆ NE IDE U FIORENTINU

Generalni sekretar Partizana Gordan Petrić demantovao je pisanje italijanskog sportskog lista Gazeta delo sport da talentovani napadač crno-belih Stevan Jovetić na leto prelazi u Fiorentinu. Najtiražniji dnevni sportski list na Apeninima objavio je juče da se uprava Fiorentine, na pregovorima koji su održani ove nedelje, dogovorila s reprezentativcem Crne Gore o prelasku u Italiju.

Osamnaestogodišnji Jovetić je, prema tim informacijama, bio u Firenci na pregovorima sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljubičastih, a u Beograd se vratio prihvativši uslove koje je ponudio italijanski klub. Međutim, generalni sekretar Partizana Gordan Petrić demantovao je informacije italijanskih medija.

- To su apsolutno netačne informacije. Pitajte italijanske kolege odakle im takva saznanja. Nismo pregovarali s Fijorentinom - rekao je Petrić.

Jovetić, koji je sa 11 golova najbolji strelac dosadašnjeg toka sezone u Meridijan Superligi Srbije, rekao je da je informaciju o prelasku u Fiorentinu čuo od novinara.

- Ne mogu ništa da kažem, jer nisam razgovarao s menadžerom - rekao je Jovetić, ali je demantovao navode Gazete delo sport da je boravio u Firenci, gde se dogovorio o transferu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.