JOVELJIĆ - MAŠINA! Bivši napadač Zvezde nastavlja da teroriše Austriju - 2 gola mladog napadača

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 17:19

JOVELJIĆ - MAŠINA! Bivši napadač Zvezde nastavlja da "teroriše" Austriju - 2 gola mladog napadača

Rešeta...

Srpski napadači iz nedelje u nedelju pokazuju da će selektor naše reprezentacije, Dragan Stojković Piksi, u budućnosti biti na slatkim mukama kada je u pitanju izbor najboljih špiceva.

Pobeda u El Klasiku, plasmanu polufinale Lige šampiona… Realu je baš krenulo, a kako ima samo bod manje od Atletika, nameračio se i na titulu. Večeras (21.00) gostuje Hetafeu i samo pobeda dolazi u obzir, a kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Dejan Joveljić nastavlja da rešeta mreže u Austriji. U dresu Volsbergera, bivši napadač Crvene zvezde je ovoga puta postigao dva pogotka - jedina na utakmici tamošnjeg plej-ofa koju je njegov klub igrao kod kuće protiv Tirola.

Volfsberger je trijumfovao sa 2:0, a Joveljić je prvi pogodak postigao već u šestom minutu.

Srbin je drugi put zatresao mrežu gostiju u 63. minutu, a za ekipu Volfsbergera zaigrao je još jedan srpski fudbaler - Nemanja Rnić, 36-godišnji defanzivac koji je u karijeri nastupao i za beogradski Partizan.

Објава коју дели wolfsbergerac (@wolfsbergerac)

Joveljić je ukupno postigao 11 pogodaka u austrijskoj Bundesligi, dok je u svim takmičenjima zabeležio 13 golova na 36 utakmica, uz pet asistencija.

pic.twitter.com/J7UFuuidY8

— Alex (@Alex99280610) April 18, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.