Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 09:32

JOŠ TRI DANA DO POČETKA! Najbrži način da dođeš do sjajnog telefona nove generacije!

Mozzart Prognozzer igra se brzo i lako, a pruža mogućnost osvajanja fantastičnih nagrada

Još tri dana ostalo je do početka prvog kola Mozzart Prognozzera - u subotu u 13.30 počinje prvi meč iz ponude za prognozziranje Čelsi - Mančester Siti, a to je i rok za „predaju“ prognozza za sve one koji žele da od prvog kola budu učesnici takmičenja i na taj način povećaju šanse za osvajanje vrednih nagrada!

Sve što je potrebno jeste da se besplatno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << registrujete na sajtu mozzartsport.com, prognozzirate tačne rezultate na 10 ponuđenih mečeva iz najjačih fudbalskih takmičenja i sačekate da vam vaše znanje donese izuzetno vredne nagrade.

Kako će se vaše prognozze bodovati pogledajte u PRAVILIMA IGRE, a šanse za dobar plasman možete povećati korišćenjem džokera, o čemu se možete detaljno informisati na stranici Prognozzer.

Pokažite da poznajete fudbal, a mi ćemo vas nagraditi.

Budi pobednik, igraj Mozzart Prognozzer.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.