JOŠ SE NIJE OPORAVIO: Pol Džordž zbog povrede propušta početak plej-ofa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 10:13

JOŠ SE NIJE OPORAVIO: Pol Džordž zbog povrede propušta početak plej-ofa

Klipersi u prvom kolu igraju protiv Finiks Sansa.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž propustiće zbog povrede kolena početak plej-of serije protiv Finiksa, prenose američki mediji.

Džordž se još nije oporavio od povrede kolena, koju je zaradio 21. marta na utakmici protiv Oklahome. On je izjavio da će dati sve od sebe da što pre bude spreman.

LA Klipersi će u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije igrati sa Finiksom. Prvi meč biće odigran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16. aprila u Finiksu. Džordž je ove sezone odigrao 55 utakmica za LA Kliperse, a prosečno je postizao 23,9 poena i imao je 6,1 skok i 5,1 asistenciju po meču.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.