JOŠ SAMO MALO: Džo Hart najavio kraj karijere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 15:45

JOŠ SAMO MALO: Džo Hart najavio kraj karijere (FOTO)

Oglasio se menadžer Seltika.

Golman fudbalera Seltika Džo Hart saopštio je danas da na kraju sezone završava profesionalnu karijeru. Vest je potvrđena na zvaničnom sajtu Seltika, gde je istaknuto da je 36-godišnji Hart doneo odluku posle dugotrajnog razmišljanja o okončanju karijere.

- Džo je imao fenomenalnu karijeru i znam da će mu mnogo nedostajati kad se konačno povuče iz fudbala na leto. Za sve što je uradio u fudbalu, Džo zaslužuje ogromne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pohvale i čestitke, on je bio briljantna prednost Seltika, naravno, i šire igre na najvišim nivoima, na domaćem i međunarodnom - rekao je menadžer Seltika Brendan Rodžers, a prenosi klupski sajt.

BREAKING! Joe Hart has announced that he will be retiring from football at the end of this season. pic.twitter.com/feQV9YwqOv

— Sky Sports News (@SkySportsNews) February 22, 2024

Najveći deo karijere Hart je proveo u Mančester Sitiju, a između ostalih klubova, pre Seltika, bio je i u Barnliju, Totenhemu, Torinu, Vest Hemu...

Sa Mančester Sitijem je osvojio dve titule prvaka Engleske, jedan FA i dva Liga kupa. Sa Seltikom je dva puta bio šampion Škotske, osvojio je jedan FA i dva Liga Kupa.

Gol reprezentacije Engleske je od 2008. do 2017. godine branio 75 puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.