JOŠ MU JE RANO: Poter odbio poziv Liona

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 16:37

JOŠ MU JE RANO: Poter odbio poziv Liona

Bez posla je od aprila i odlaska iz Čelsija.

Bivši menadžer Čelsija Grejem Poter imao je ponudu francuskog LIona, ali je odlučio da je odbije. Prema navodima ''Skaja'' Poter se sastao sa vlasnikom Liona Džonom Tekstorom, ali je odlučio da nije pravo vreme da se vrati na trenersku klupu.

Vlasnici Liona imaju velike ambicije za klub i nameravaju da u narednim godinama ulože mnogo novca na dovođenje igrača i izgradnju klupskih objekata. Osim Potera, spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da bi Lion mogao da se okrene angažovanju Paula Fonseke ili Đulena Lopetegija koji je bez posla od odlaska iz Vulverhemptona u avgustu.

Grejem Poter je bez posla od aprila kada je dobio otkaz u Čelsiju posle samo 31 utakmice iako je imao potpisan petogodišnji ugovor. Pre Čelsija je tri godine radio u Brajtonu, a trenirao je Ostersund i Svonsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.