JOŠ LOŠIH VESTI ZA DELIJE Radonjić izneo situaciju posle meča! Samo se o ovome priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 00:12

JOŠ LOŠIH VESTI ZA DELIJE Radonjić izneo situaciju posle meča! Samo se o ovome priča

Nema svetlu prognozu.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u 27. kolu Evrolige rezultatom 78:76 od strane ekipe Bajerna iz Minhena.

Posle duela je svoje viđenje igre dao trener crveno-belih Dejan Radonjić.

- Najkraća analiza, ispada da je u nekoliko zadnjih minuta presudilo. Greške smo napravili koje se na ovom nivou kažnjavaju. Našu dobru igru nismo uspeli da valorizujemo, a oni su zadržali koncentraciju - istakao je Radonjić.

Final score >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🏀

BC Crvena zvezda mts 76@FCBBTogether 78

📊 @mrjloyd 26 pts, Walden 15 pts, @OgnjenDobric 13 pts#EuroLeague #CZVBAY | #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz @euroleague pic.twitter.com/5ktKj9Tkge

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) March 2, 2021

On se dotakao igrača koji nedostaju već neko vreme i otkrio je da neće baš skoro da se vrate.

- Situacija je dosta delikatna i svaki dan se priča o tome. Ono što je u ovom trenutku opterećujuće za nas jeste da ovo predugo traje i da smo sa malim brojem igrača odigrali dosta utakmica i to se nastavlja. Sa ovom utakmicom imamo 12 veoma teških utakmica u martu, a proces oporavka ili pripreme je nešto što je specifično zbog cele zdravstvene situacije. Jednostavno, pauza i ta bolest nam ne daju da krenemo pre nego što se stekne određeni stepen fizičke pripreme, pa tek onda bi trebalo košarkaški stepen. Igrači bi trebalo tek narednih dana da počnu da trče. Nije to samo ovih dana, bilo je toga i u januaru, treba izdržati, treba nositi sve to i treba sačekati da možemo da kažemo da smo na dobrom nivou, ali to svakako nije narednih dana - opširno je objasnio Radonjić.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.