JOŠ JEDNO PRIZNANJE: Željko Obradović proglašen za trenera sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 11:12

JOŠ JEDNO PRIZNANJE: Željko Obradović proglašen za trenera sezone

Drugi put u nizu.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović proglašen je najboljim strategom sezone u regionalnoj ABA ligi.

Po drugi put u nizu, popularni Žoc je dobio ovo laskavo priznanje vodeći crno-bele do liderske pozicije u regularnom delu sezone sa skorom 24:2.

U izboru kolega iz AdmiralBet ABA lige, navijača i novinara, Obradović je dobio 72.4 odsto glasova i našao se ispred trenera Zadra Danijela Jusupa koji je imao 13.6 odsto, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cibonin Josip Sesar i Nenad Stefanović iz FMP dobili po 6.2 odsto glasova.

Do sada je četiri puta bila dodeljivana nagrada za trenera sezone. Dejan Radonjić ju je dobio u sezoni 2014/15, Dragan Bajić dok je vodio Igokeu u 2020/21 i sada dva puta u nizu Željko Obradović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.