JOŠ JEDNO POJAČANJE U ATINI: Bivši igrač Olimpijakosa kod Radonjića

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 17:35

JOŠ JEDNO POJAČANJE U ATINI: Bivši igrač Olimpijakosa kod Radonjića

Dva igrača stigla u istom danu.

Grčki košarkaš Dimitris Agravanis je novi košarkaš Panatinaikosa, objavio je klub na zvaničnom Tviter profilu. Nakon Meta Tomasa u zeleni deo Atine danas je stigao Dimitris Agravanis i potpisao ugovor na dve i po godine.

 - Želim da se zahvalim Panatinaikosu iz sveg srca što su mi pružili šansu da se vratim u Evroligu. Znam veoma dobro koliko to znači za moju karijeru i život. Godine prolaze i kroz mnogo situacija i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grešaka koje sam pravio, naučio sam i sazreo kao sportista i kao osoba. Svestan sam svega. Spreman sam da ginem na terenu i tako ću pristupiti Panatinaikosu. Ponosan sam to ću nositi dres ovog kluba - izjavio je danas Agravanis.

Grčki centar je do sada u karijeri igrao za Marusi, Panionios, Olimpijakos, Promiteas, Napoli i Peristeri, a najduže se zadržao u Pireju gde je proveo šest sezona.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.