Izvor: RTS, 31.Jan.2023, 17:04

PAO doveo dva pojačanja u jednom danu - Agravanis i Tomas u "zelenom"

Grčki velikan Panatinaikos danas je potpisao ugovore sa dvojicom novih košarkaša, Dimitrisom Agravanisom i Metom Tomasom.
Grčki košarkaš Dimitris Agravanis je novi košarkaš Panatinaikosa, objavio je klub na zvaničnom Tviter profilu. Agravanis je potpisao ugovor na dve i po godine.

"Želim da se zahvalim Panatinaikosu iz sveg srca što su mi pružili šansu da se vratim u Evroligu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Znam veoma dobro koliko to znači za moju karijeru i život. Godine prolaze i kroz mnogo situacija i grešaka koje sam pravio, naučio sam i sazreo kao sportista i kao osoba. Svestan sam svega. Spreman sam da ginem na terenu i tako ću pristupiti Panatinaikosu. Ponosan sam to ću nositi dres ovog kluba", izjavio je danas Agravanis.
Grčki centar je do sada u karijeri igrao za Marusi, Panionios, Olimpijakos, Promiteas, Napoli i Peristeri.
Prethodno je ugovor sa ekipom koju predvodi Dejan Radonjić potpisao i Amerikanac Met Tomas.

"Jednostavno sam uzbuđen, ne mogu da dočekam da treniram sa novim saigračima i trenerom i igram vrhunsku evropsku košarku u velikom klubu kakav je Panatinaikos pred sjajnim navijačima", izjavio je danas Tomas.
Američki bek je do sada u karijeri igrao za Obradorio, Valensiju, Toronto, Jutu i Čikago. Sa ekipom Valensije je 2019. godine osvojio Evrokup.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba u Grčkoj – bivši igrač Olimpijakosa u Panatinaikosu FOTO

Izvor: B92, 31.Jan.2023

Vest dana u grčkoj košarci je novi transfer nekadašnjeg igrača Olimpijakos u redove najvećeg rivala Panatinaikosa...Dejan Radonjić doveo je Dimitrisa Agravanisa, bivšeg člana crveno-belih iz Pireja koji je potpisao ugovor na dve i po godine sa "zelenima"...Ova informacija potvrđena je na zvaničnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.