JOŠ JEDNO POJAČANJE: Novi potpis na Malom Kalemegdanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 10:17

JOŠ JEDNO POJAČANJE: Novi potpis na Malom Kalemegdanu (FOTO)

Brzo su dogovoreni svi detalji ugovora.

Crvena zvezda je veoma aktivna u ovom prelaznom roku u želji da napravi tim koji može da bude konkurentan u Evroligi, a klub sa Malog Kalemgdana je blizu rešenja situacije sa još jednim igračem.

Kako prenosi ''Sport klub'', crveno-beli uskoro bi trebalo da produže ugovor sa Stefanom Lazarevićem pošto su dogovoreni svi detalji kako bi Lazarević potpisao trogodišnji ugovor.

Nije poznato koliko će Lazarević zarađivati, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je dobio povišicu u odnosu na prethodni ugovor pošto je bio među najmanje plaćenim igračima u timu Zvezde. Prošle sezone u Evroligi LAzarević je u proseku postizao 2,7 poena uz 2,8 skokova.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.