JOŠ JEDNA SMRT U RINGU: Bokser preminuo usred borbe (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA SMRT U RINGU: Bokser preminuo usred borbe (VIDEO)

Dvadesetjednogodišnji bugarski bokser Boris Stančov preminuo je usred borbe u ringu, javljaju mediji Dvadesetjednogodišnji bugarski bokser Boris Stančov preminuo je usred borbe u ringu, javljaju mediji.Stančov se samo srušio u petoj rundi tokom borbe protiv Ardita Murja, a navodno je doživeo infarkt.Ono što je dodatno uzdrmalo javnost jeste podatak da u tom momentu niko nije znao da je reč o Stančovu. Naime, on se godinu dana borio pod licencom svog rođaka Isusa Veličkova.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: SRPSKI BOKSER NOKAUTIRAO HRVATA U 90. SEKUNDI: Ražnatović poslao Mrvalja na podOvo je još jedna u nizu tragedija koje su se ove godine dogodile u ringu širom sveta.U aprilu je MMA borac Mateus Fernandes preminuo posle nokauta u borbi protiv Obeida Pereire. Mesec dana kasnije život je izgubio i slavni kečer Silver King (Cesar Baron), koji je takođe umro tokom borbe.Ruski bokser Maksim Dadašev preminuo je od posledica borbe protiv Portorikanca Subriela Matijasa, krajem jula ove godine. Dadašev je preminuo od teških povreda glave uprkos borbi lekara da mu spase život.(nezavisne.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NAJBIZARNIJI MEČ Bokser se takmičio pod tuđim imenom i umro u ringu!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019

Bugarski bokser Boris Stančov umro je tokom borbe u ringu, a ova tragedija je dobila bizarnu notu jer niko nije znao da se radi o Stančovu.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Rome protiv Atalante je 2.20. Meč se igra u sredu od 19 časova.. Nesrećni mladić se poslednjih godinu dana takmičio...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.