JOŠ JEDNA POVREDA: U 38. minutu publika utihnula, a Stanković odmah reagovao izmenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 19:46

JOŠ JEDNA POVREDA: U 38. minutu publika utihnula, a Stanković odmah reagovao izmenom

Videćemo kolika pauza čeka sjajnog napadača.

Crvena zvezda se u prvom kolu grupne faze Lige Evrope sastaje sa portugalskom Bragom, to je derbi ove faze i susret dva glavna favorita za prvo mesto.

Prvih 40 minuta je prošlo bez prevelikih šansi, nekoliko poluprilika sa obe strane, tako da je centralni događaj bio u 38. minutu i razočarao je sve prisutne Delije.

Partizan cilja prvo mesto u grupi, a ako zaista i želi tamo moraće da snagu pokaže već na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kipru: dvojka se u Mozzart kladionicama plaća kvotom 2,25, u kombinaciji sa tri gola skače na 4,30. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Anortozis – Partizan.

Jedna od udarnih Stankovićevih igala, El Fardu Ben, uhvatio se za butinu posle lakšeg duela. Izgleda da je loše doskočio i nastavio je teško da se kreće, tako da je morao biti zamenjen.

Uz teško hodanje je napustio teren, a umesto njega ušao je Loi Dioni.

Ostaje nada da povreda nije teže prirode.

Prenos meča Crvene zvezde i Brage pratite na OVOM LINKU.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.