JOŠ JEDAN UDARAC ZA AUSTRALIJAN OPEN: Grend slem šampion ne dolazi u Melburn (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 19:19

JOŠ JEDAN UDARAC ZA AUSTRALIJAN OPEN: Grend slem šampion ne dolazi u Melburn (FOTO)

Nije uspeo da pronađe rešrenje za svoju situaciju.

Petostruki finalista Australijan opena Endi Marej potvrdio je da definitvno neće igrati u Melburun. Škotlanđanin je preskočio organizvani let do Melburna jer je bio pozitivan na korona virus i mada je pokušao da pronađe rešenje kako bi otputovao u Australiju pre 8. februara kada počinje prvi grend slem sezone, to ipak nije uspeo.

 - Razočaran sam što moram da podelim vest da neću putovati u Australiju. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam u stalnim pregovorima sa tamošnjim Teniskim savezom kako bismo pronašli rešenje, ali nismo uspeli - saopštio je Mari. - Želim da se zahvalim svima na naporu koji su uložili. Žao mi je što neću igrati u Australiji. To je turnir koji volim.

Andy Murray Opts Out Of Australian Open After Failing To Find “Workable Quarantine” | Tennis News https://t.co/GgA6U0AxZ6

— ReformerNews (@ReformerNews1) January 22, 2021

Marej nikad nije uspeo da osvoji titulu na Australijan openu, a ove godine je trebalo da igra prvi put od 2019. zahvaljujući dobijanju specijalne pozivnice.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.