JOŠ JEDAN SRBIN NA VIMBLDONU! Hamad Međedović ušao u glavni žreb

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 21:38

JOŠ JEDAN SRBIN NA VIMBLDONU! Hamad Međedović ušao u glavni žreb

Drugi grend slem turnjir za njega.

Srpski teniser, Hamad Međedović (19), ostvario je veliki uspeh i plasirao se u glavni žreb Vimbldona.

Trenutno 156. teniser na svetu u poslednjem kolu kvalifikacija za treći grend slem u sezoni pobedio je domaćeg tenisera, Bilija Harisa sa 3:0 (6:4, 7:6(8:6), 6:4).

U prvom setu mu je bio dovoljan jedan brejk koji je napravio u trećem gemu, dok je u drugom viđena velika borba i samo jedna brejk lopta koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpski teniser nije iskoristio.

U taj-brejku je bio bolji od rivala, da bi u trećem setu ponovo uspeo da sa 6:4 obezbedi plasman na Vimbldon.

Ovo je drugi put da je Međedović obezbedio plasman na glavni turnir nekog grend slema pošto je u Rolan Garosu takođe prošao kvalifikacije.

U Parizu je poražen u prvom kolu od Markosa Hirona u četiri seta 6:0, 6:2, 1:6, 6:0.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Zorana Miličić, supruga Darka Miličića
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Međedović na Vimbldonu!

Izvor: SandzakPress.net, 30.Jun.2023, 04:36

Teniser Hamad Međedović plasirao se danas u glavni žrijeb trećeg grend slema u sezoni, Vimbldona. Devetnaestogodišnji Novopazarac (156. na ATP listi) u finalu kvalifikacija savladao je domaćeg tenisera Bilija Herisa (346. na ATP listi) sa 3:0 u setovima (6:4, 7:6(6), 6:4). Meč je trajao 130 minuta. Međedoviću...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.