JOŠ JEDAN POTEZ KOKOŠKOVA: Oteo centra ljutom rivalu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 20:03

JOŠ JEDAN POTEZ KOKOŠKOVA: Oteo centra ljutom rivalu!

Novo pojačanje za Fener.

Košarkaš iz Trinidada i Tobaga Džonatan Džoni Hemilton je kako pišu turski mediji novo pojačanje Fenerbahčea. Ovaj centar stiže iz gradskog rivala Darušafake.

Tokom popodneva je osvanula vest da je Džoni Hemilton odlučio da izađe iz ugovora sa Darušafakom čiji je dres nosio samo u sezoni 2019/20. Hemilton će preći u Fenerbahče gde će imati ugovor na jednu godinu uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu sezonu. Ovaj košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je verovatno zamena za Derika Vilijamsa koji po svemu sudeći napušta Fener posle samo jedne godine.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Hemilton je bio veoma bitan igrač Darušafake u minuloj sezoni jer je prosečno beležio 11,3 poena po meču uz osam skokova. Pokazao je odlične fizičke sposobnosti, atleta je i neki ga vide kao lošiju verziju Brendona Dejvisa. Pre Darušafake je igrao u razvojnoj ligi za Grend Repids Drajv, dok je studirao na tri univerziteta: Džeksonvilu, Virdžinija Teku i Arlingtonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.