JOŠ JEDAN NAPADAČ NA MARAKANI: Bivši fudbaler Vojvodine dolazi u Zvezdu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN NAPADAČ NA MARAKANI: Bivši fudbaler Vojvodine dolazi u Zvezdu (FOTO)

Pojačanja stižu kao na traci.

Uprava Crvene zvezde radi punom parom ove zime. Na Marakanu su već stigli Nemanja Milunović, Miloš Vulić i Dejan Vidić, a pred potpisom je i najbolji strelac Superlige Aleksa Vukanović. Međutim, to nije sve, crveno-bele bi u narednom periodu trebalo da pojača 21-godišnji napadač Lokomotive iz Sofije Strahinja Krstevski.

ZIMSKI KAPITALAC: Novi napadač dolazi u Zvezdu! I to kakav!

POZNATE CENE FUDBALERA ZVEZDE I PARTIZANA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evo kolika je RAZLIKA između VEČITIH (FOTO)

Krstevski je izdanak omladinske škole Vojvodine, ali nije debitovao za prvi tim, već je seniorski fudbal počeo da igra u Proleteru iz Slane Bare za koji je na 32 utakmice u Prvoj ligi Srbije i Superligi postigao devet golova. Dok je bio član Proletera, šest meseci je proveo na pozajmici u Borcu iz Šajkaša, za koji je na 14 utakmica devet puta tresao mrežu. Krstevski je pre šest meseci prešao u redove bugarske Lokomotive, za koju je odigrao deset utakmica na kojima je uspeo damo jednom da se upiše u strelce.

Snažni centarfor i šampion Srbije su pred postizanjem dogovora, a novi napadač Crvene zvezde bi prvih šest meseci ili čak godinu dana trebalo da provede na pozajmici u Grafičaru. Procena stručnog štaba je da trenutno Krstevski ne bi mogao da se izbori za minutažu pored Pavkova, Boaćija i Joveljića, baš kao i Vidić koji je odmah prosleđen u Zemun po potpisivanju ugovora sa klubom iz Ljutice Bogdana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Issa pool vibe 💦

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 22, 2018 at 8:07am PST

Let the bikini games begin 🎉 (I filtered this until I was tanned)

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 15, 2018 at 9:43am PST

Just a girl, hanging out with her tree 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 17, 2018 at 11:47am PST

Throw back to paradise 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Apr 12, 2018 at 10:00am PDT

😎☀️ #restday #doha

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Feb 24, 2016 at 3:10am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.