JOŠ DVA KORAKA DO SNA: Natalija Stevanović uspešno započela kvalifikacije na Vimbldonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 19:35

JOŠ DVA KORAKA DO SNA: Natalija Stevanović uspešno započela kvalifikacije na Vimbldonu

Grkinja pala za samo 50 minuta.

Srpska teniserka Natalija Stevanović, 223. igračica sa WTA liste, trijumfovala je u prvom kolu kvalifikacija za Vimbldon. Nišlijka je za samo 50 minuta ubedljivim  rezultatom 6:2, 6:1 bila bolja od Grkinje Valentini Gramatikopulu.

O samom meču nema mnogo teže da se kaže, srpska teniserka je sve vreme dominirala terenom i jedina dilema je bila kojim rezultatom će na kraju duela trijumfovati.

 Nataliju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stevanović čega mnogi težak zadatak, rivalka u drugom kolu kvalifikacija biće joj Amerikanka Elizabet Mendlik, 97. na svetu. Ona je u svom meču prvog kola kvalifikacija bila bolja od Elze Žakemo iz Francuske sa 7:5, 6:3.

Stevanović nijednom u karijeri nije igrala glavni žreb nekog grend slema, a na Vimbldonu je najdalje dogurala prošle godine, kada je eliniminisana u poslednjem, trećem kolu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.