JOKIĆEVA HIT IZJAVA O NOVAKU: Koji je ovo put, dosta više! On je majstor svog zanata

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 22:06

JOKIĆEVA HIT IZJAVA O NOVAKU: Koji je ovo put, dosta više! On je majstor svog zanata

Duhovit odgovor.

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić u razgovoru za Arenu Sport dotakao se uspeha Novaka Đokovića. 

Teniser je osvojio 23. gren slem čime je postao najuspešniji u ovoj kategoriji, a Jokić je na duhovit način pričao o zemljaku.

- Video sam da je osvojio, svaka mu čast. Pobedio je, koji je ovo već put, Bog te video... Uzeo je 23. trofej, dosta više. Šalim se, naravno - rekao je Jokić, pa nastavio o Novaku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ne postoje reči koje bi objasnile dovoljno šta je napravio. Svi su već sve rekli. On je majstor svog zanata i verovatno jedan od najboljih koji su se bavili tim sportom.

Posle Novaka i Nikola Jokić će imati priliku da obraduje srpski narod i to u noći između ponedeljka i utorka kada se sastaju Denver i Majami u petom meču finala NBA lige. Nagetsi vode 3:1.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.