JOKIĆEVA DOMINACIJA: Srbin novim tripl-dablom SAMLEO Finiks i uveo Denver u finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 08:08

JOKIĆEVA DOMINACIJA: Srbin novim tripl-dablom "SAMLEO" Finiks i uveo Denver u finale

Čekaju još protivnika.

Košarkaši Denver Nagetsa plasirali su se u finale zapadne konferencije pobedom nad Finiks Sansima 125:100 u šestom meču serije druge runde. Nikola Jokić je završio sa trećim tripl-dablom u seriji. Imao je 32 poena, 12 asistencija i 10 skokova.

Uz Jokića koji je šutirao iz igre sjajnih 13 od 18 istakao se Džamal Marej sa 26 poena, a veliko iznenađennje je fenomenalna partija Koldvel-Poupa koji je postigao 21 koš.

Kod Finiksa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kameron Pejn zabeležio 31 poen, Kevin Durent 23, Džok Lendejl 13, Devin Buker tek 12 poena.

Rival Denveru biće bolji iz susreta Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa, serije koja je otišla u šest utakmica i gde "jezeraši" imaju prednost 3:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.