JOKIĆEV NOVI TRIPL-DABL I IZJEDNAČEN LIČNI REKORD! Još jedna BRUTALNA partija Srbina - nedovoljna za pobedu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 09:12

JOKIĆEV NOVI TRIPL-DABL I IZJEDNAČEN LIČNI REKORD! Još jedna BRUTALNA partija Srbina - nedovoljna za pobedu (VIDEO)

Nije mogao sam...

Košarkaši Denvera doživeli su poraz u trećoj utakmici NBA kupa i to od Nju Orlenas Pelikansa 115:110, iako smo videli novu impresivnu partiju Nikole Jokića.

Srpski centar je dominirao i ponovo bio najbolji pojedinac na utakmici. Jokić je u igri proveo 36 minuta i za to vreme postigao je 26 poena uz čak 18 asistencija i 16 skokova.

Sa ovakvim učinkom izjednačio je lični rekord kada je reč o broju asistencija na jednoj utakmici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prva deonica je završena rezultatom 36:28 za Nju Orleans, a na poluvremenu je tim Pelikansa vodio rezultatom 69:53. Denver je uspeo da se vrati u igru, ali ne i da priredi preokret.

Nije blistao Jokić u šutu, iz igre je imao 10/20, dok je za tri "pucao" 1/8.

Kristijan Braun je na Jokićevih 26 dodao 25 poena i devet skokova, dok je u pobedičkom timu najefikasniji bio Zajon Vilijamson sa 26 poena. Jonas Valančijunas je dodao 22, a Brendon Ingram 21 poen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.