JOKIĆEV DENVER BI MOGAO DA IGRA U BEOGRADU! San blizu da postane java, zamislite samo taj spektakl

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 12:11

JOKIĆEV DENVER BI MOGAO DA IGRA U BEOGRADU! San blizu da postane java, zamislite samo taj spektakl

Karte bi se razgrabile.

Denver Nagetsi bi u Beogradu mogli da odigraju jedan meč u okviru predsezone NBA lige! Ovo je informacija koja je odjeknula širom naše zemlje, a na tom projektu prema pisanju Kurira radi Goran Grbović, direktor Beogradske Arene.

Kako ovaj medij naovdi, još nije došlo do zvaničnih pregovora sa NBA ligom, ali jeste do inicijative i kontakata s ljudima koji mogu pomoći da se to realizuje.

- Kada sam dolazio na ovo mesto, postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam sebi za cilj tri stvari. Da vratim Zvezdu i Partizan u Arenu, da dobijemo fajnal-for velikog evropskog takmičenja i poslednji... da dovedemo jedan NBA meč - rekao je Grbović za Kurir i dodao:

- Arena je sportska dvorana i njena glavna i istinska namena je da bude servis sporta. Dve stvari smo uspeli da postignemo, a dodaću da je pakleno teško bilo dobiti organizaciju fajnal-fora Evrolige.

Onda se osvrnuo na velike mečeve koji bi mogli da se igraju u Beogradu.

- Uveliko radim na tome, kontaktima i razgovorima s ljudima koji mogu da pomognu oko svega. Nije tu bitan toliko materijalni aspekt, NBA liga odgravanjem mečeva širom sveta želi da promoviše košarku. A idealna destinacija za to je Beograd. London? Pa ne ide... Fudbal, ragbi, kriket - to vole "gore", ne vredi ovo s košarkom. Meni je san da se utakmicom Denver - Dalas u Beogradu otvori NBA sezona, trenutno to deluje tako daleko, ali polako... Ide leto, biće ovde bitni ljudi iz sveta košarke i za mene neće biti iznenađenje ako već sada uspemo u nameri da donesemo našoj državi i našoj deci uživo meč najjače lige sveta. Želim NBA meč u Areni i radim i radiću sve da u tome uspem - ističe Grbović.

Zanimljivo da u celoj priči oko dolaska Denvera i bilo kog drugog tima u Beograd novac ne igra više presudnu ulogu. Promenile su se okolnosti, jer oni ionako imaju više nego dovoljno "zelenih" novčanica.

Generalni komesar NBA lige Adam Silver kaže da je moguće da se uskoro meč NBA lige odigra na Balkanu! To su njegove reči od prošle godine, a povod je bio Janas Adetokumbo.

- Voleli bismo da to napravimo, da dovedemo tamo takmičenje. Znam da je Janisu to veoma važno. Video sam njegovu majku i njoj je to takođe važno. Probaćemo, nije lako prebaciti te predsezonske mečeve preko Bare. Znamo koliko je to važno ne samo Janisu nego i neverovatnim navijačima u Grčkoj.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.