JOKIĆ VIKAO NA SUDIJE ZBOG NURKIĆA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 11:04

JOKIĆ VIKAO NA SUDIJE ZBOG NURKIĆA (VIDEO)

Morali su da reaguju...

Vodili su Nikola Jokić i Jusuf Nurkić žestoku borbu tokom prvog poluvremena meča između Denvera i Finiksa koji je, na kraju, pripao aktuelnom NBA šampionu!

Obojica su igrala samo u prvom delu, Jokič je imao devet poena - Nurkić jedan više. Kao i jedam sumnjiv koš kada je udario Srbina, oborio ga na parket, a sudije se nisu oglasile.

Nisu ni u finišu prvog poluvremena, te je Jokić ljutito morao da reaguje i viče na njih. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Razlog je taj što je Nurkić kampovao u reketu i uveliko premašio tri sekunde.

Video je to Jokić, pokazivao rukom na tu situaciju, ali se arbitri ni tada nisu oglašavali. Tek kada je Srbin krenuo u dribling, shvativši da mora opet sve sam, pištaljka se začula. Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u videu na početku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.