JOKIĆ TROJKOM PREOKRENUO REZULTAT: I 12 MINUTA mu je dovoljno da ZABLISTA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKIĆ TROJKOM PREOKRENUO REZULTAT: I 12 MINUTA mu je dovoljno da ZABLISTA (VIDEO)

Ništa bez Srbina.

Navijači odavno nisu gledali bolji meč svih zvezda, koji je završen nakon dramatične završnice. Meč je rešen posle neverovatne drame u četvrtoj četvrtini, faulom Kajla Laurija na Entoniju Dejvisu u Ol-star utakmici kojoj je novi format doneo nestvarne rezultate i takmičarski naboj kakav se retko viđa. Nikola Jokić je kao rezervista dobio 12 minuta kod Frenka Vogela, trenera tima Lebrona Džejmsa. Postigao je 5 poena 2/4 iz igre, 1/3 trojke uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2 skoka, te po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Prvo je igrao osam minuta na prelazi između prve i druge četvrtine, a tokom tog perioda je retko i prelazio na protivničku polovinu terena usled izuzetno brzog ritma igre. Među strelce se upisao krajem trećeg kvartala, prvo je posle dodavanja Vestbruka pogodio sa poludistance, a onda je ubacio i trojku za preokret rezultata. Oba koša je strastveno proslavio.

Jokic hit the 3 and was hype 😤 pic.twitter.com/9gkh6D6Fok

— Def Pen Hoops (@DefPenHoops) February 17, 2020

U međuvremenu je odigrao nekoliko solidnih odbrana, ukrao jednom loptu i bacio jedan alej-up. Uoči meča Jokić je istakao da su mu ciljevi da se upiše u strelce i da njegov tim pobedi, pa je verovatno vrlo zadovoljan svojim nastupom u Čikagu.

- Uživao sam zaista. Uživao sam prošle i uživao sam i ove godine. Treba uživati u trenutku i uživati u društvu momaka. Dao sam dva puta koš i bio sam veoma srećan. Ignorisali su me za MVP nagradu, ali nema veze. Sledeće godine - rekao je Jokić u šali posle Ol-star meča

The Joker doing what The Joker does, throwing dimes!!#NBAAllStar #MileHighBasketball pic.twitter.com/4UCzpyD1d6

— Denver Nuggets (@nuggets) February 17, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dejana Živković, bivša devojka golmana Partizana Vladimira Stojkovića

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Dec 30, 2018 at 6:14am PST

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Nov 5, 2018 at 10:40am PST

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Oct 11, 2018 at 3:14am PDT

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Sep 14, 2018 at 9:56am PDT

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Dec 14, 2017 at 11:05am PST

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Nov 12, 2017 at 12:11pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.