JOKIĆ STIGAO U BEOGRAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 18:19

JOKIĆ STIGAO U BEOGRAD!

Srpski košarkaš došao po još jedan trofej.

I dok se košarkaška reprezentacija Srbije sprema za večerašnji duel sa Belgijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci, Aktuelni dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić viđen je na beogradskom hipodromu gde je došao da gleda svoja grla na srpskom galopskom derbiju.

Naime, na Beogradskom hipodromu održava se jubilarni 100. srpski galopski derbim a na njemu se među publikom pojavio i Jokić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stigao je da pogleda trku na kojoj između 130 takmičarskih grla ima i njegovih konja.

Poznato je da je Jokiću konjički sport možda i veća strast od košarke i čak je jednom prilikom šokirao novinare kada je kao najveći uspeh u sportskoj karijeri naveo pobedu svog konja na jednoj trci!

Na jubilarnom galopskom derbiju na hipodromu okupio se veliki broj navijača i ljubitelja konjičkog sporta, a na svojevrsnom spektaklu nagradni fond je bio preko 2.000.000 dinara.

Centar Denver Nagetsa nije sa reprezentacijom Srbije koja od 21 čas igra meč kvalifikacija za Mundobasket protiv Belgijje, ali je selektor Svetislav Pešić otkrio da je on poželeo sreču ekipi pred meč u Nišu.

- NBA ne priznaje kao zvanično takmičenje ovaj prozor, koji se igra sada i traje od sedam do osam dana, kao što ne priznaje ni prozor u poslednjoj nedelji avgusta. Sve to računaju u broj dana treninga. Da ponovim, da biste imali predstavu - ako bi Jokić igrao u ovim 'prozorima', onda ne bi mogao da počne pripreme za Evropsko prvenstvo 4. avgusta, već 11. ili 12. avgusta. Mi smo procenili da Jokić ne igra, s obzirom da je u pitanju Eurobasket i da treba vremena da se spremi, On je već počeo da se sprema, individualno. Jedan je od retkih reprezentativaca koji je poželeo sreću pred meč protiv Letonije u četvrtak. Poslao mi je poruku "Srećno večeras", podržao ekipu - otkrio je Pešić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.