JOKIĆ SRUŠIO I ŠARLOT: Nikola novim dabl-dablom poklonio Denveru domaćinstvo u plej-ofu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 08:13

JOKIĆ SRUŠIO I ŠARLOT: Nikola novim dabl-dablom poklonio Denveru domaćinstvo u plej-ofu!

Značajna pobeda.

Ekipa Denver Nagetsa će i treću godinu zaredom imati prednost domaćeg terena u plej-ofu. To su potvrdili nakon pobede nad Šarlot Hornetsima rezultatom 112:117. Najzaslužniji za ovu pobedu je srpski centar Nikola Jokić!

Jokić je nakon teške povrede Džamala Mareja zaigrao još bolje, potvrdio svoju nominaciju za najboljeg igrača lige i ne samo da je desetkovane Nagetse uveo u plej-of NBA lige.

Smooth pass, smooth catch pic.twitter.com/JklyDZnRSQ
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Denver Nuggets (@nuggets) May 12, 2021

U jeko neizvesnom meču, Bismak Bijombo i Kodi Zeler ništa nisu mogli da učine kako bi zaustavili srpskog košarkaša koji je meč završio još jednim dabl-dabl učinkom od 30 poena i 11 skokova, Tome je dodao i 6 asistencija.

U pobedi su mu pomogli i mladi Majkl Porter Džunior koji je četvrti put u poslednjih deset mečava imao 30 poena kao i Aron Gordon sa 17 poena, 11 je dodao Džamajkl Grin.

Kod Šarlota je najefikasniji bio Devonte Grejem sa 31 poenom i Teri Rozir je dodao 21 poen.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.