JOKIĆ SE POVREDIO? Trening napustio sa ledom zamotanim oko zgloba

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 23:53

JOKIĆ SE POVREDIO? Trening napustio sa ledom zamotanim oko zgloba

Upitan je za susret.

Srpski košarkaš Nikola Jokić po svemu sudeći neće istrčati na teren u meču Denvera protiv Nju Orleans Pelikansa zbog povrede koju je doživeo na treningu.

Prema pisanju američkih medija, Jokić ima upalu zgloba desne ruke.

Samim tim, on je dodat na spisak povređenih igrača za meč sa Pelikansima i pored njegovog imena stoji da je samo upitan njegov nastup večeras.

Sa treninga je izašao sa ledenom oblogom oko zgloba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da nije najjasnije da li će biti spreman za meč i da li će uopšte trener Majkl Maloun želeti da rizikuje.

Meč između Denvera i Nju Orleans Pelikansa igra se od u noći između ponedeljka i utorka 03.00 časa po srpskom vremenu, a domaćin će biti Nagetsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.