JOKIĆ SE NAKON POBEDE JAVIO U DENVER: Srbin FOTOGRAFIJOM odgovorio na provokacije SAIGRAČA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 08:26

JOKIĆ SE NAKON POBEDE JAVIO U DENVER: Srbin FOTOGRAFIJOM odgovorio na provokacije SAIGRAČA (FOTO)

Ovo je sve nasmejalo...

Košarkaši Srbije pobedili su taliju sa 90:86 na pripremnom turniru u Nemačkoj, a junak te pobede bio je Nikola Jokić. Dvostruki uzastopni MVP NBA lige pokazao je svu svoju vrednost kada je režirao preokret u meču u kojem je Srbija gubila i 15 poena razlike.

Jokić je u finišu meča nameštao igrače u ključnom napadu, posle čega je Srbija i postigla poene vredne pobede, baš kao što često radi u NBA ligi.

Nakon što je "nacrtao" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu svog tima, Jokić se saigračima u Denveru javio jednom fotografijom.

Najpre se na Tviteru posle pobede Srbije oglasio Bouns Hajland, košarkaš Denvera, koji je objavio fotografiju sebe dok jaše konja.

- Možda bih mogao da zovem Jokića i pitam ga za neke savete, šta mislite? - napisao je šaljivi Hajland, ali je posle ponoći po evropskom vremenu dobio i poruku od Srbina.

- Jokić mi je u Nagetsovom grupnom četu uzvratio ovom fotografijom - dodao je Hajland i objavio fotku Jokića kako upravlja konjem:

Might gotta Call Jok & Ask For some tips what y’all think? 🤔 pic.twitter.com/fvbQtufEaL

— Bones Hyland (@BizzyBones11) August 19, 2022

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.