JOKIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: Falila nam je disciplina!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2023, 08:44

JOKIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: Falila nam je disciplina!

Nije zadovoljan Nikola. Košarkaši Denver Nagetsa su poraženi pred svojim navijačima od Majami Hita rezultatom 108:111 i tako ostali bez prednosti domaćeg terena u ovoj seriji, jer se serija sada seli na Floridu u naredne dve utakmice. Domaći su imali šut za produžetak, ali nisu uspeli da ga pogode. Nikola Jokić bio je najefikasniji, i ... Read more
The post JOKIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: Falila nam je disciplina! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jokić: Nisam brojao asistencije, ne razmišljam o statistici

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2023

Majami je dobio drugu utakmicu finala i poravnao rezultat na 1:1. Kako se serija seli na Floridu, tako je prebacio prednost domaćeg terena na svoju stranu, a vedeta Denvera Nikola Jokić ističe da treba što pre ekipa da se fokusira na treću utakmicu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.