Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:23

JOKIĆ RAZBIO BOSTON: Novi TRIPL-DABL za veliku pobedu Denvera!

Nemoćni čuvari srpskog centra.

Nikola Jokić je razbio Boston Seltikse i doveo svoj Denver do velike pobede! Na kraju je posle velike borbe tokom celog meča, u duelu koji je konstantno bio na jednu loptu Denver pobedio 115:109.

Centar iz Sombora je upisao još jedan tripl-dabl pošto je ubacio 32 poena, a uz to dodao 12 skokova i 11 asistencija uz šut iz igre 11/18.

Bank open https://t.co/T0EvYT0QzV pic.twitter.com/KhQ9x1STWJ

— Denver Nuggets >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@nuggets) March 8, 2024

Pomogao mu je Džamal Marej sa 19 poena, 8 asistencija i 6 skokova, a Aron Gordo je imao 16 poena i 9 skokova. Kod Bostona Džejlen Braun je ubacio čak 41 poen uz 13 skokova, dodao je Kristaps Porzingis 24 uz 12 uhvaćenih lopti, ali to nije bilo dovoljno.

Jako je ovo bila bitna pobeda Nagetsa nakon poraza u produžetku u prošlom meču sa Finiksom. Sada su na skru od 43 pobede i 20 poraza i i dalje su u igri za prvo mesto na Zapadu. Boriće se do samog kraja sezone sa Oklahomom i Minesotom za tu poziciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.