JOKIĆ POSLE MEČA: Marej je naš lider i ga pratimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 09:21

JOKIĆ POSLE MEČA: Marej je naš lider i ga pratimo

Denver na pobedu od titule.

Denver Nagetsi uspeli su da napra ve još jedan brejk na Floridi i savladaju Majami sa 108:95. Tim iz Kolorada sada vodi sa 3:1 u finalnoj seriji i na jednu je pobedu od osvajanje titule šampiona. Nikola Jokić je odigrao praktično svoju standardnu partiju sa 23 poena i 13 skokova, a istakao je da je njegov tim zasluženo stigao do trijumfa.

 - Teška utakmica kao i svaka do sada, ali ipak mislim da smo je kontrolisali većim delom osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u situacijama kada su oni imali nalete u serijama. Na sreću uspeli smo to da iskontrolišemo, način na koji smo igrali bio je dobar, ja sam zadovoljan - rekao je Jokić. - Ostaje nam još jedna utakmica koju treba da dobijemo. Mi smo bili u situaciji u kojoj su oni sada, tako da znamo koji im je mentalni sklop, znamo kako se osećaju, mi se nećemo se opuštati.

Posebno se osvrnuo Jokić na partiju koju je pružio Džamal Maraej na ovoj utakmici.

 - Mislim se da tako vidi stasavanje u njemu, bio je odličan. Jeste šutirao pet od 17 iz igre, ali nekad promašujete, nekad ubacujete. On je naš lider i mi ga pratimo - rekao je Jokić i pohvalio Erona Gordona i Brusa Brauna. - Gordon ima svojevrsnu ulogu. On se žrtvuje, zato je dobar saigrač i zato je dobio ovu utakmicu. Bio je naš najbolji košarkaš na terenu. Možda ne dobija pažnju koju zaslužuje, ali mi u timu znamo koliko nam on znači. Braun je imao neverovatno veče, bio je agresivan pogotovo u poslednjoj deonici. Kada je šutnuo onu trojku sa korakom unazad hteo sam da ga udarim, ali je ubacio pa sam bio srećan. On brzo uči i prihvata i to je jedna od najboljih stvari kod njega, a uz to se ne plaši pritiska.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.