JOKIĆ POKUPIO FORU OD NANELIJA: Sećate se kako je Džejms izveo ovu SULUDU ASISTENCIJU? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 17:00

JOKIĆ POKUPIO FORU OD NANELIJA: Sećate se kako je Džejms izveo ovu SULUDU ASISTENCIJU? (VIDEO)

Fantastični potezi u oba slučaja.

Košarkaši Denvera su u noći između petka i subote slavili protiv Memfisa na gostovanju u NBA ligi. Rezultat je bio 108:104 za Nagetse.

Srpski centar Nikola Jokić je ponovo briljirao. U njegov učinak piše se i vanserijska asistencija za zakucavanje Erona Gordona.

Kendi sahasından topu oyuna sokarken alley-oop pası atmak mı?

Nikola Jokic, lütfen dur. pic.twitter.com/PYP0YTkW8i

— Eurohoops >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Türkiye (@EurohoopsTR) October 28, 2023

Eurohoops je podsetio i na sličan potez Džejmsa Nanelija, aktuelnog igrača Partizana. Naneli je pre nekoliko godina, igrajući za Fener, uposlio Jana Veselog protiv Makabija.

James Nunnally: "Yaşandı kardeşim, yaşandı. Onun da kralı yaşandı 😢"pic.twitter.com/VMSftmTjjK https://t.co/V24VgeSzSc

— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) October 28, 2023

Podsetimo, beogradski crno-beli dočekuju u ponedeljak Crvenu zvezdu u derbiju ABA lige nakon meča istih timova u Evroligi. Denver će u nedelju na megdan Oklahomi od 20:30 časova po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.