JOKIĆ ODGOVOROM IZNENADIO AMERE: Srbin priznao kako se oseća kada mu skandiraju ”MVP” (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 10:15

JOKIĆ ODGOVOROM IZNENADIO AMERE: Srbin priznao kako se oseća kada mu skandiraju ”MVP” (VIDEO)

O ovome će se dugo pričati...

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je dokazao da je svetsko čudo. Najbolji srpski košarkaš večeras je upisao svoj 80. tripl-dabl u NBA ligi u pobedi Denvera protiv Jute na domaćem terenu - 115:110.

Time je postao tek šesti igrač u istoriji NBA lige kojem je pošlo za rukom da ostvari takav podvig, zbog čega ga mnogi ponovo svrstavaju u borbu za titulu MVP-ja.

Stoga je na konferenciji za medije posle trijumfa dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje od jednog američkog novinara da li voli kada mu navijači skandiraju "MVP". Njegov odgovor nabacio je osmeh svima u sali.

Jokic on being at home for a chunk of time now. He likes it and his mom is visiting. And if he likes the fans chanting MVP - nope pic.twitter.com/CMVHlhyFNi

— Darren McKee (@DMacRadio) December 11, 2022

- Ma, ne... Uvek promašim kada se to desi - našalio se Jokić, a onda ga je novinar upitao da li bi voleo da navijači prekinu sa tim:

- Ne mogu ja to da kontrolišem - sa osmehom je odgovorio Nikola.

S obzirom na to da će sada duže vreme biti u Denveru, u posetu će mu doći majka. Pitanje je bilo - da li mu nedostaje njena kuhinja.

- Mislim da joj moja žena neće dozvoliti da uđe tamo. Ne bih da se mešam - rekao je Nikola i ponovo oduševio prisutne.

Jokića sledeći put gledamo tek u noći između srede i četvrtka protiv Vašingtona, tako da će imati dovoljno vremena da uživa i da se odmori za novu sjajnu partiju.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.