JOKIĆ OBORIO NOVI REKORD, ALI UZALUD: Buker i Durent drže Sanse u životu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 08:20

JOKIĆ OBORIO NOVI REKORD, ALI UZALUD: Buker i Durent drže Sanse u životu (VIDEO)

Sve je otvoreno.

Srpski košarkaš Nikola Jokić imao je 30 poena, 17 asistencija i 17 skokova u porazu svojih Denver Nagetsa od Finiks Sansa (121:114) u trćem meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige.

Somborac je postao prvi igrač u istoriji koji je na jednom plej-of meču postigao najmanje 25 poena i po 15 skokova i asistencija.

Nikola Jokic is the first player in NBA history to record 25+ points, 15+ rebounds, and 15+ assists >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in a Playoff game 👏

FINAL MINUTE ON ESPN pic.twitter.com/p6y7glzbL4

— NBA (@NBA) May 6, 2023

Ipak, slaba je to uteha pošto su Sansi uspeli da smanje rezultat u plej-of seriji na 2:1 i u noći između nedelje i ponedeljka će imati priliku da izjednače.

Finiks je do pobede vodio dvojac Buker - Durent, koji su zajedno dali 86 poena. Prvi - 47 poena, drugi - 39.

Kod Nagetsa, pored Nikole Jokića raspoložen je bio i Džamal Marej. Kanađanin je imao 32 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.